e-tjänster

Vi söker Servicetekniker el och kran

Är du praktisk och tekniskt intresserad? Är du en duktig tekniker och en fena på el? Nu söker vi en servicetekniker el och kran till vår el/kranverkstad.

Norrköpings hamn är en av landets större hamnar, med många nationella och internationella kunder. Verksamheten drivs av Norrköpings Hamn AB, som ägs av Norrköpings Kommun. Hamnen har en central roll i utvecklingen av regionen som ett starkt logistikläge. Bolaget befinner sig i en spännande fas med en långsiktig utveckling av företagets organisation, nya affärsområden och en planerad utbyggnad av hamnanläggningen.

För en god arbetsmiljö är våra gemensamma värderingar – förtroende, samarbete och glädje - ett viktigt stöd. Dessa ska prägla arbetet och göra vardagen enklare för oss alla i Norrköpings Hamn.

Vi söker nu en Servicetekniker el och kran till vår el/kranverkstad

Är du praktisk och tekniskt intresserad? Är du en duktig tekniker och en fena på el? Då ska du läsa vidare!

Din roll
I rollen som servicetekniker inom el och kran kommer du att jobba med reparationer, service och förebyggande underhåll av i huvudsakligen hamnens eldrivna kranar. Det kan innebära allt från enklare förebyggande service till djupare felsökning, diagnos och reparationer. Det handlar också om installationsarbeten av övriga elinstallationer inom hamnens olika verksamhetsområden.

Jobbet innebär också en hel del interna och externa kontakter. Det handlar om att lyssna av och prioritera interna inkommande jobb till att diskutera garantier, maskinfel och beställa reservdelar av externa leverantörer.

Du kommer att tillhöra Hamnens verkstad som har 12 medarbetare. Vi jobbar i en helt nybyggd verkstad på Händelö.

Din profil
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning inom el-och serviceteknik och att du har erfarenhet av förebyggande underhåll. Vi vill gärna att du också har byggt på med en utbildning inom automationselektronik och har erfarenhet av att jobba med omriktare och olika styrsystem. Det är meriterande om du har läst A- och B-elbehörighet.

För att kunna serva och reparera kranar är det bra om du har erfarenhet av att jobba med kranar/traverser och att du inte har problem att jobba på hög höjd. Vi vill att du har stor datavana och är duktig på att läsa tekniska instruktioner. Som person arbetar du bra självständig såväl som i grupp och är inte rädd att ta i där det behövs. Du gillar att ge service, är positiv och ser möjligheter samt är nyfiken att lära dig nytt.

För att kunna ta dig fram inom hamnens områden är B-körkort ett krav.

Omfattning och varaktighet

Tjänsten är tillsvidare (heltid) med start enligt överenskommelse.

Tillsammans med verkstadens medarbetare kommer du att ingå i en beredskapsgrupp.

Kontakt
Är det här jobbet för dig? Sök jobbet via vår rekryteringssida här >>

Senast den 24 mars vill vi höra ifrån dig. Välkommen med din ansökan!