e-tjänster

Jobba hos oss

Ansvarig kontakt

Jenny Ericson

HR-chef

Telefon
011-25 06 53

Mobil
0722-34 34 84

E-post
jenny.ericson@nhs.se

Norrköpings hamn är en av landets större hamnar, med många nationella och internationella kunder. Hamnen har en central roll i utvecklingen av regionen som ett starkt logistikläge. Bolaget befinner sig i en spännande fas med en långsiktig utveckling av företagets organisation, nya affärsområden och en planerad utbyggnad av hamnanläggningen.

Vi jobbar här

I hamnen möts många olika yrkesroller och hos oss jobbar bland annat hamnarbetare, ingenjörer, projektledare, miljöspecialister, säkerhetsansvarig, mekaniker, tekniker, ekonomer, administratörer och produktionsplanerare. Många har sin bakgrund inom sjöfart eller logistik.

Hur ser jobbet som hamnarbetare ut?

I hamnen lossar och lastar vi i huvudsak fartyg, järnvägsvagnar och lastbilar. Vi hanterar även gods i magasin och upplag för kunds räkning. En stor del av arbetet sker med maskiner som truckar, kranar och hjullastare. I dag är också IT-system i handdatorer och surfplattor en del av vardagen i hamnen. Miljön är ofta riskfylld och därför är det också stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete, oftast i team och med varierande arbetsuppgifter.

För att jobba som hamnarbetare i Norrköpings Hamn vill vi att du har förarbevis för truck och/eller hjullastare. Körkort B, C och ADR-kunskaper och att kunna köra kran är meriterande. Vi vill också att du har god datorvana.

Lediga tjänster

Lediga tjänster annonseras ut på vår hemsida. Vi tar alltid emot spontanansökningar. Välkommen att skicka ett personligt brev och CV till:

Jenny Ericson
HR-chef
jobb@nhs.se
Tfn 011-25 06 53

Nu söker vi:

Just nu har vi inga lediga tjänster.